online essay writersIk ben Peter Potters, sinds 2016 zelfstandig Trainer en Consultant. Hiervoor werkte ik in total 10 jaar als lean expert bij verschillende organisaties in de maakindustrie en in de dienstverlening.

  • Gecertificeerd Black belt Lean Six Sigma
  • Trainer bij het Nyenrode Lean Institute
  • Gecertificeerd MBTI trainer
  • Gecertificeerd Scrum master
  • Ervaring met front, mid & back office (Sales, Procurement, Operations, Development, IT)

Vanuit Lean Next Level werk ik samen met een netwerk van bekwame  professionals. Waar nodig werken wij op projectmatige basis samen. Tegelijk vullen wij elkaar aan, ieder brengt een specifiek specialisme in.

De combinatie zorgt voor diepgang, flexibiliteit, innovatie en impact.

Persoonlijk

Mijn drijfveer is het gidsen van teams naar bedrijfsresultaten. Niet alleen door te adviseren, maar zelf mee te gaan op reis. Het geeft mij veel voldoening om een zelfbewust team achter te laten die trots is op door hen bereikte resultaten.

Belangrijke waarden voor mij zijn kwaliteit, humor, vertrouwen en positiviteit. Mijn lijfspreuk: “Succes is onvermijdelijk”.

Mijn doel is om uw team structureel naar een hoger niveau te helpen. Uiteindelijk wilt u niet afhankelijk blijven van externe kennis en op eigen benen staan. Ik coach daarom actief op vaardigheden, technieken en gedrag. research paper for sale